Q&A
Tekniksupport
Kan jag göra rutavdrag för tekniksupport?

Boka tekniksupport på flyttsmart.se

Andreas Burman avatar
Skrivet av Andreas Burman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja. Vår tjänst tekniksupport räknas som en hushållsnära tjänst och är därför berättigad till rutavdrag.

Den maximala summan för rut- och rotavdrag är 75 000 kronor per år (varav högst 50 000 kronor rotavdrag).

Du kan se ditt aktuella rutsaldo när du är inloggad på Flyttsmart. Klicka bara på "outnyttjat rutavdrag" högst upp till höger och identifiera dig med bankID för att hämta dina uppgifter från Skatteverket.

Vill du veta mer om rutavdrag?

Du kan alltid kontakta oss på hej@flyttsmart.se, 08-12 00 88 22 eller i chatten här bredvid.