Q&A
Hemlarm
Vad ingår i hemlarmet från Flyttsmart?

Skaffa hemlarm på Flyttsmart.se

Andreas Burman avatar
Skrivet av Andreas Burman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I baspaketet ingår hemlarm Nookbox Hub, manöverpanel, rörelsedetektor,

magnetkontakt, samt leverans och förkonfigurering med en tillagd användare.

Du får även tillgång till en app där du kan styra systemet och kontrollera larmstatus, instruktionsfilmer för installation och användning samt kundtjänst för produktfrågor.

Utöver baspaketet kan du göra ett antal tillval, som passar ditt boende och dina behov. Exempel på tillval är installation, larmservice, brandvarnare med rökdetektor samt extra rörelsedetektorer.

Har du fler frågor om säkerhet i hemmet?

Kontakta oss på hej@flyttsmart.se, 08-12 00 88 22 eller i chatten här bredvid.